ELS NENS I NENES DE P4

FESTA DE L'AIGUA!!

P4 ha acabat i em sembla que tots ens emportem moltes vivències pròpies i dels altres, els vostres fill/es s’estan fent molt grans i és un gran plaer i un privilegi poder compartir-ho amb vosaltres.

Que tingueu molt bon estiu!!
Ens veiem a P5!!


Vanesa.

Algunes de les fotos del projecte del cos humà. Va ser molt interessant veure al Mister Ossos i molt divertit l'experiment que vam fer sobre l'alimentació i la digestió:


Una de les coses que més ens ha agradat fer han estat els tallers internivells dels divendres a la tarda on ens barrejàvem els nens i nenes de tot el parvulari i fèiem activitats de ciències, art, joc simbòlic, música i expressió corporal.

Grups interactius, tallers... i moltes activitats de P4

Ja s’ha acabat el curs i tirant la vista enrere podem fer recompte d’un munt d’activitats i experiències viscudes... em aprés moltes coses!! Aquí teniu una petita mostra de moltes de les activitats que hem fet!!

Grups interactius:



hem fet moltes i diverses activitats de plàstica: 

Algunes activitats per treballar la grafomotricitat:

PAUL KLEE

Aquest curs hem estudiat al PAUL KLEE ha estat molt emocionant descobrir coses de la seva vida i de les seves obres. En els àlbums ja heu pogut veure una mostra de tot el que hem aprés d’ell. Aquí us poso la reproducció d’un dels quadres més famosos que s’anomena Castell i Sol  i que van fer amb peces de construcció.